Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

Onderhoud

AD Altijd Oké Onderhoudsbeurt

foto computer

Om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar is en in topconditie blijft, is het nodig dat er, naast de Algemene Periodieke Keuring (APK), regelmatig met een vakkundig oog naar gekeken wordt.

Kiest u voor een AD Altijd Oké Onderhoudsbeurt van Auto Vakmeester Wolters, dan weet u zeker dat uw auto van top tot teen gecontroleerd wordt. Daarbij komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator.

Wordt bij de AD Altijd Oké Onderhoudsbeurt een mankement geconstateerd, dan hoort u dit meteen. Ook kan de monteur u precies vertellen welke reparaties u op korte termijn nog kunt verwachten.

U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.


Modernste Meetapparatuur

foto computer

Auto Vakmeester Wolters beschikt over de meest moderne apparatuur. Hiermee kan met behulp van "sleutels" de Electronic Control Unit (ECU) van uw auto worden uitgelezen.

Dit maakt het mogelijk om onderhoud te plegen aan vrijwel alle moderne auto merken.

Alle denkbare onderhoud aan uw auto wordt in onze werkplaats vakbekwaam uitgevoerd.

Onderdelen

Auto Vakmeester Wolters maakt altijd gebruik van eerste klas onderdelen. Alleen door de combinatie van ons vakmanschap en het gebruik van degelijke materialen kan worden voorkomen dat u met pech langs de weg komt te staan.


AutoAssistentie-Team Pechhulp

Maar .... of u nu een nieuwe of een wat oudere auto heeft. En hoe goed u uw auto ook onderhoudt. Pech onderweg kan altijd gebeuren. En het komt altijd onverwachts. Dan biedt het AA-Team Pechhulp uitkomst. Met deze Pechhulp bent u een jaar lang 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van vakkundige hulp bij pech onderweg. Lees meer over AA-Team pechhulp en de collective korting van AD-Autobedrijven.

icon history -1

"