Stuur een mail naar Garage Wolters

Telefoon: 0570 - 651332

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

Microcar Brommobielen

Dealerschap van Microcar

Auto Vakmeester Wolters voert het dealerschap van Microcar rijbewijsvrije auto's voor de regio Deventer, Zutphen en Raalte e.o. De garage is centraal gelegen in de gemeente Deventer op korte afstand van de de A1 afslag Deventer-Oost. Op de plattegrond kunt u zien waar.

Met de M.GO ondergaat het Microcar model een baanbrekende evolutie. De M.GO is een perfecte combinatie van stijl, comfort, gebruiksgemak en rijgenot. Niet overtuigd, u kunt altijd bij ons langskomen voor een proefrit en met veel plezier genieten van het nieuwe model.

Maximaal Confort

De M.GO is een pittige brommobiel, is perfect te manoeuvreren en brengt u overal. Hij is compact, wat het sturen en het parkeren vergemakkelijkt. Het overzichtelijke interieur is ruim en levert een maximaal comfort. Dankzij de grote deuren, de uitgebreide hoofdruimte en de stand van de stoelen beschikt het voertuig over een goede toegankelijkheid.


 

Voor een actueel modellen overzicht verwijzen we naar de pagina van de leverancier. Heeft u vragen dan kunt u ons altijd bellen. Het telefoonnummer staat boven aan onze webpagina. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze garage!

Microcar Dué Initial
Microcar M.GO Initial
Microcar M.GO Dynamic
Microcar M.GO Premium
Microcar M.GO Premium Highland
Microcar M.GO Highland X
Ligier JS50L Club
Ligier JS50L Elegance
Ligier JS50L Club Sport
Ligier JS50L Blueline

De Microcar M.GO is leverbaar in diverse uitvoeringen. De basisversie beschikt al over een compleet uitrustingsniveau. Er is altijd een Microcar M.GO welke bij u past!

U kunt een keuze maken uit de volgende Microcar modellen en uitvoeringen:

Voor toezending van Microcar informatie kunt geheel vrijblijvend een mail sturen naar Auto Vakmeester Wolters. Wilt u dan aangeven of u de informatie als een PDF (dus elektronisch) wilt ontvangen of dat u graag de informatie op papier wilt ontvangen?

Liever een Brommobiel Leasen in Plaats van Kopen?

Ook dan is er een grote keuze. Het is reeds mogelijk om in een Brommobiel te rijden vanaf een vast maandbedrag van € 199,- inclusief het onderhoud en reparatie!

Meer weten? Kijk dan gauw in de showroom van MijnBrom. Nieuwsgierig geworden hoe het werkt klik dan hier en alles wordt even op een rijtje gezet.

icon history -1

"