Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

Brommobielen

Onze Brommobiel Service

Autobedrijf Wolters is u een vertrouwd adres voor alle merken brommobiel voertuigen. Wij zijn dealer van het gerenommeerde merk "Microcar" en "Ligier" en het service punt voor de merk "JDM"voor de regio Deventer en omstreken.

Ook voor de andere merken zoals Ligier, Chatenet, Casalini, Bellier, Minicruiser, Grevav, Dué en Piaggio kunt u bij ons terecht voor alle service en reparaties. Mogelijk zijn niet alle onderdelen op voorraad in ons magazijn en kan de reparatie een dagje langer duren.

Occasions

Auto Vakmeester Wolters heeft altijd een aantal occasions voor u klaar staan.

Mocht een bepaalde occasion zoeken dan kunnen wij u berichten zodra zicht is op de door u gewenste brommobiel occasion. U kunt geheel vrijblijvend een mail sturen met een verzoek.

Wij berichten u indien er zicht is op een geschikte brommobiel occasion. Deze service wordt aangeboden door Auto Vakmeester Wolters en is geheel gratis en vrijblijvend!

Onderhoud en Reparatie

Inmiddels heeft Autobedrijf Wolters een brede ervaring opgebouwd in het onderhoud en de reparatie van Brommobiel voertuigen. Hierdoor hebben wij een goed gevuld onderdelen magazijn om uw snel van dienst te zijn. Vaak zijn onderdelen van het onderstel zoals b.v. remdelen, wiellagers en stuurdelen van de verschillende merken vaak van dezelfde fabrikant afkomstig. Hierdoor is de kans aanzienlijk dat we de juiste onderdelen in ons eigen magazijn voorradig zijn. Dat is wel zo handig!

Verkeerswetgeving

Deze is niet gelijk aan die van een gewone auto. Klik hier voor meer informatie over de Verkeerswetgeving voor Brommobielen.

icon history -1

"