Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

Banden Service

Assortiment

Autobedrijf Wolters heeft altijd een courante set van bandenmaten van verschillende fabriekanten op voorraad voor directe uitlevering. Wij kunnen alle service werkzaamheden uitvoeren zoals het balanceren, uitlijnen en repareren van banden. Autobedrijf Wolters kan alle bekende en onbekende merken leveren, er zal altijd wel een band binnen uw budget passen en bij uw rijstijl aansluiten.

Altijd willen weten wat de coderingen op uw band aangeven? kijk dan even op deze site, er staat een duidelijk overzicht.

Onregelmatige Bandenslijtage

Tijdens uw onderhoudsbeurt en periodieke keuring inspecteren wij de banden. Aan de bandenslijtage kunnen wij zien of uw banden optimaal worden gebruikt en of er sprake is van een verkeerde sporing. Een optimaal gebruik van de banden verlengt de levensduur aanzienlijk. Indien nodig zullen wij de noodzakelijke maatregelen treffen. Indien u zelf merkt dat het stuur trilt of dat de auto scheef wegtrekt kom dan even bij ons langs, het beste is dat u hiermee niet te lang blijft doorrijden.

Banden Controle

Indien u een noodstop heeft moeten maken (gierende banden en rook) of met aanzienlijke snelheid een stoeprand heeft geraakt kan het zijn dat uw band of velg beschadigd is. Kom voor uw eigen veiligheid (en die van een ander) even bij ons langs voor een controle. Beter een keer te vaak controleren dan te weinig, het kan wel eens een keer te laat zijn!

Advies van Garage Wolters: Fulda een Goodyear Dunlop Band

Kortere Remweg op Droge Wegen

Zorgvuldig ontworpen profielen vergroten het wegcontact met het oog op een betere handling. Bovendien zijn specifieke banden uit ons assortiment ontwikkeld om het wegcontact te verbeteren, wat resulteert in een kortere remweg op een droog wegdek.

Nauwkeurige Handling

Stabiele middenribben en massieve schouderblokken bieden samen een nauwkeurigere handling. Onze banden met hoge prestaties zijn uitgerust met Progressieve heuveltechnologie in het profiel van de band om de druk evenredig te verdelen over het contactvlak. Dit zorgt voor betere handling bij hoge snelheid, met nauwkeurige controle bij het nemen van bochten.

Lager Brandstofverbruik

Fulda banden gebruiken een optimale karkasconstructie en profielontwerpen om de rolweerstand te verminderen en brandstofefficiŽntie te verbeteren. Het Ecotread -loopvlakprofiel op onze EcoControl en EcoControl HP-modellen gaat nog een stap verder en concentreert zich op brandstofbesparing en verminderde CO2 -uitstoot.

Hoge Weerstand Tegen Aquaplaning

Dankzij richtingsgebonden profielontwerpen in combinatie met Fulda's unieke Aquaflow-groefpatroon wordt water bij hevige regenval snel onder de band afgevoerd.Banden Service Werkplaats

Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur om vakkundig en met vereiste nauwkeurigheid de werkzaamheden uit te voeren.


icon history -1

"