Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

Autowasserette

U heeft de keuze om de hogedruk spuitlans of de roterende borstel te gebruiken. Er is een uitgebreide keuze om zelf het wasprogramma samen te stellen, geheel naar u eigen wensen.

Alle mogelijkheden vindt u in onze autowasserette waarbij ook een keuze kan worden gemaakt voor een hot wax behandeling die uw autolak weer voor een lange periode zal beschermen. Om een zo'n goed mogelijk resultaat te bereiken van het aanbrengen van een waslaag is het zaak dat de lak van de auto goed is gereinigd.

In kortste tijd heeft u weer een blinkend voertuig.

Vervolgens kunt u ook nog eens uw auto uitzuigen met behulp van onze krachtige stofzuiger.

Nog een laatste tip: Laat de autowas vooral niet links liggen als het regent. Een betere voorbehandeling kunt u zich niet wensen! De vogelpoep en insectenlarven zullen reeds losgeweekt zijn!!Uw Mountainbike

en ... onze autowasserette is natuurlijk niet alleen te gebruiken om uw auto te wassen. Ook na een sportieve rit met uw fiets kunt u deze even snel met de hogedruklans reinigen. De vriendelijke fietser hieronder wordt hartelijk bedankt voor de toestemming om de foto te mogen plaatsen.


U kunt gebruiken maken van de autowasserette op de volgende tijden:

maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 19.00 uur en
zaterdags van 9.00 uur tot 17.00 uurp.s.: houdt u er tijdens de wintermaanden rekening mee dat bij strenge vorst onze autowasserette is gesloten! Bij twijfels, even bellen naar Garage Wolters op 651332


icon history -1

"