Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

AutoAssistentie-Team Pechhulp

Een nieuwe kijk op hulpverlening onderweg

AA-team, voluit Auto-Assistentie team, is in 2004 opgericht. Het idee was simpel doch doeltreffend.

Waarom betalen automobilisten jaarlijks forse premies om de kans op pech binnen Nederland te verzekeren? Een kans die volgens onderzoek van de consumentenbond slechts 8% bedraagt. En waarbij de werkelijke kosten als men dan een keer pech krijgt goed zijn te overzien. Een nieuwe band kost al snel meer! Maar zonder pechhulpverzekering was het anno 2004 erg lastig adequate hulp te krijgen als het toch een keer nodig was.

Betaal niet langer voor 'toch-nooit-pech'

Bestaande pechhulp-abonnementen zijn net allrisk verzekeringen. U vermijdt het risico van onverwachte kosten, maar daar hangt een fors prijskaartje aan. Terwijl de reŽle kans op autopech de laatste 25 jaar maar liefst 7 maal zo klein is geworden. Volgens de Consumentenbond is uw pechkans gemiddeld eens in de 12,5 jaar (bij 16.000 km/jr). Voor autoís tot 6 jaar oud zelfs eens in de 30 jaar! Europese onderzoeken bevestigen deze cijfers. Als deze cijfers u aanspreken, en als u uw auto('s) goed laat onderhouden, is het interessant om over te stappen naar AA-team. Ook als aanvulling op de service die u wordt geboden door uw automerk of leasemaatschappij.

Concurrerende Tarieven

Uw Ad-Autobedrijf heeft collectieve afspraken gemaakt met het AutoAssistite-Team waardoor uw premie bedragen nog lager uitvallen!

De algemene voorwaarden kunt u hier vinden.

Let op: u krijgt nog een aantrekkelijke korting op de prijzen voor Pechhulp die vermeld staan op de website van het AutoAssistentie-Team.

icon history -1

"