Stuur een mail naar Garage Wolters

Oude Oxersteeg 3
7421 KD Deventer


Ligier Brommobielen

AIRCO Onderhoud

Zomer en Winter Belangrijk!

Een airco in de auto is comfortabel. In de zomer blijft het lekker koel en in de winter voorkomt het beslagen ramen. Uit onderzoek blijkt dat een Ďkoele' automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft. En zeg het nou zelf eens, het rijden met beslagen ramen is niet veilig en comfortable. Een goede reden dus om uw airco in een goede conditie te houden, zowel in de zomer als in de winter!

Laat Op Tijd Uw Airco Reinigen

Door desinfecteren worden de bestaande organismen gedood. Tegelijkertijd wordt het oppervlak van de verdamper bedekt met een beschermende laag. Dit voorkomt lange tijd aangroei van schadelijke stoffen.

Uw AD Autobedrijf heeft de kennis in huis.

Het desinfecteren wordt door Auto Vakmeester Wolters uitgevoerd in een gekwalificeerde specialistische werkplaats. De beschermende laag moet namelijk gelijkmatig over het oppervlak van de verdamper worden aangebracht om optimaal te functioneren. Dan bent u gegarandeerd van schone lucht en een optimaal klimaat en dit is geen overbodige luxe.

Samenvattend

Voor optimaal comfort zonder gezondheidsrisicoís maakt u gebruik van de aircoservice van het AD Autobedrijf Auto Vakmeester Wolters. Ons advies is als volgt:


Halfjaarlijks

Jaarlijks

Tweejaarlijks

Laat op tijd de schadelijke stoffen uit uw airco verwijderen.
Ze vervuilen de lucht in uw auto en bedreigen uw gezondheid!

Allergische Reacties

Uw airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in uw auto. Wanneer u uw airco systeem aanzet, kunnen bacteriŽn, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van uw auto terecht komen. Deze microorganismen kunnen bij mensen, die daarvoor gevoelig zijn, nare allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en geÔrriteerde ogen. Ook kan er door deze vervuiling een onprettige muffe geur ontstaan.

Waarom Moet Ik Mijn Interieurfilter Vervangen

De micro-organismen verzamelen zich in het interieurfilter en verdamper. Plaatsen waar de ongenode gasten vaak verblijven zijn het interieurfilter en de verdamper van de airco. Het interieurfilter haalt pollen, stof, vuil en organismen uit de lucht. Het is belangrijk dat het ieder halfjaar of elke 15.000 km vervangen wordt. De verdamper bevindt zich in het dashboard en is geÔntegreerd in het ventilatiesysteem.

Deze moeilijk toegankelijke plaats biedt een ideale omgeving, donker en vochtig, voor de organismen om zich voort te planten.


Desinfecteren van de verdamper helpt!

Vuildeeltjes hopen zich op in de lamellen van de verdamper. Zij vormen daar een broedplaats voor organismen zoals bacteriŽn, schimmels en andere microorganismen.

Desinfecteren is de enige remedie!

Reduceert gezondheids-risicoís, onprettige geur en
allergische reacties.

Praktische Tips

Speciaal voor u heeft Auto Vakmeester Wolters de twaalf meest belangrijke tips op een rijtje gezet. Klik hier en lees deze praktische tips aandachtig, het zal u veel airco plezier leveren en behoeden voor onnodige (dure) reparaties.

icon history -1

"